DELÍCIES DEL MOIANÈS NOMÉS QUALITAT
DELÍCIES DEL MOIANÈSNOMÉS QUALITAT

En cumplimient de l'artícle 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la Societat d' Informació i Comèrç Electrònic (LSSICE) s'exponen a continuació les dades identificatives de l'empresa.

 

Denominació social:

DELÍCIES DEL MOIANÈS, SCP

 

Número d'identificació fiscal:

J65252553

 

Domicili social:

C/ Mn. Isidre Dalmau

08180 Moià

 BARCELONA

 

Correu electrònic:

deliciesmoianes@hotmail.com

 

Teléfono:

+34 93 8300234+34 93 8300234

 

Aquest lloc web ha estat creat per l'empresa DELÍCIES DEL MOIANÈS, SCP amb caràcter informatiu i per ús personal dels usuaris. Mitjançant  aquest  Avís legal, es vol regular l'accés i ús d'aquest lloc web, així com la relació entre el lloc web i els seus usuaris. Accedint a aquest lloc web s'accepten els següents termes i condicions: L'accés a aquest lloc web és responsabilitat exclusiva dels usuaris.

 

El simple accés a aquest lloc web no suposa establir cap tipus de relació comercial entre DELÍCIES DEL MOIANÈS, SCP i l'usuari.

 

L'accés i la navegació en aquest lloc web suposa acceptar i conèixer les advertències legals, condicions i termes d'us contingudes en ella.

 

El titular del lloc web pot oferir serveis o productes que poden estar sotmesos a unes condicions particulars pròpies que, segons els casos, substitueixin, complertin o modifiquin les presents condicions, sobre les quals s'informarà a l'usuari en cada cas concret.

 

Delícies del Moianès

C/ Mossèn Isidre Dalmau, 14

08180 Moià

Barcelona

Catalunya

 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© DELÍCIES DEL MOIANÈS, SCP